Zoek jij een dieet schema?

Als je af wilt vallen, dan kan het handig zijn om gebruik te maken van een dieet schema. Natuurlijk kun je zelf ook aan de hand van wat tips wel maaltijden bedenken, maar dit kost je veel meer tijd en energie. We hebben het allemaal druk, dus blijft het er al snel bij en vervallen we weer in oude gewoontes. Een dieet schema waarin alles al voor je is uitgewerkt komt dan heel goed van pas! Je hoeft dan zelf niet meer na te denken wat je wanneer eet, je weet in de supermarkt precies wat je moet kopen en je hoeft geen calorieën meer te tellen!

Ongezond dieet schema

Als je op internet op zoek gaat naar een dergelijk hulpmiddel, dan is de kans groot dat je terecht komt bij een dieet schema dat niet perse de beste keus is. Er zijn heel veel diëten die werken met uitgewerkte schema’s of met een paar keuzeopties per dag. Maar al die diëten komen eigenlijk op hetzelfde neer, namelijk heel veel minder eten. Zo wordt de calorie inname beperkt gehouden en daar zul je zeker van af gaan vallen. Maar het heeft ook een keerzijde:

  • je hebt continu honger
  • je krijgt te weinig voedingsstoffen binnen
  • je weerstand gaat omlaag
  • je hebt weinig energie

Een dergelijk dieet schema volgen werkt vaak contraproductief. Natuurlijk, in het begin val je er van af, de kilo’s verdwijnen als sneeuw voor de zon. Maar na een tijdje is dit eetpatroon eigenlijk gewoon niet meer vol te houden. Je hebt continu honger en wordt daardoor chagrijnig. Je weerstand wordt slechter, doordat je te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt. Je wordt verkouden of krijgt griep en dan wordt het nog lastiger om je aan de eetregels te houden. En doordat je calorie inname zo beperkt is, heb je steeds maar weinig energie om de dagen door te komen. Hierdoor hou je een dergelijk dieet schema niet vol en val je vervolgens al snel terug op je oude eetgewoonten.

Gezond afvallen

Als je terugvalt op je oude eetgewoontes, dan zul je ook al snel aan gaan komen en is alle moeite dus voor niets geweest. Het mag duidelijk zijn, kies dus niet zomaar een willekeurig dieet schema dat je online vindt! Wil je op een gezonde manier afvallen, zonder honger te lijden en futloos te raken? Dan doe je er goed aan om eens naar verantwoord-afvallen.nl te gaan. Zoals hun naam al aangeeft zorgen zij ervoor dat je op een verantwoorde manier af kunt vallen met hun dieet schema. Dit houdt in dat je energie houdt, dat je geen honger lijdt en dat je weerstand gewoon op peil blijft. Bovendien leveren zij kant en klare dagschema’s. Hier staat precies in uitgeschreven wat je die dag mag eten, zelfs tussendoortjes zijn er in verwerkt! Dat maakt het voor jou heel gemakkelijk om je aan dit dieet te houden, je hoeft immers nergens zelf over na te denken! Niet alleen het koken, ook het boodschappen doen wordt zo een stuk gemakkelijker. En je kunt deze manier van eten bovendien lang volhouden, zo voorkom je dat de kilo’s er al snel weer aanvliegen! Voor een gezond dieet schema ga je daarom naar verantwoord-afvallen.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *