Waar kun je dranken kopen tijdens Corona?

barman

Door de komst van het Coronavirus, de lockdown is het steeds vanzelfsprekender geworden om thuis te werken. Doordat veel mensen tegenwoordig een groot deel van de werkweek thuis werken, is er een nieuwe trend ontstaan. Het is een trend die eigenlijk al een tijdje bestond maar door de huidige ontwikkelingen is de trend enorm toegenomen. Het is natuurlijk super gemakkelijk om online boodschappen en andere soorten producten aan te schaffen waarna deze met hetzelfde gemak thuis worden bezorgd op een van te voren afgesproken tijdstip.

Online winkelen is sinds het begin van de pandemie toegenomen in het gebruik. Het aantal mensen dat online winkelt is min of meer hetzelfde gebleven, maar uit de trendcijfers blijkt dat diezelfde mensen nu ongeveer 45% meer online bestellingen doet dan voor het uitbreken van de pandemie. De website www.drankstunter.nl is hierdoor ook steeds meer in trek. Dit is vooral bij mensen die graag tijdens de feestdagen willen kunnen genieten van bijvoorbeeld lekkere dranken. Ook is er tegelijkertijd een stijgende lijn te zien in het likeur bestellen online. Het is natuurlijk super fijn om goed voorbereid te zijn voor de feestdagen. Dit zijn veelal producten zonder een echte houdbaarheidsdatum wat ervoor zorgt dat je dit product veilig thuis kunt opbergen en uit de kast kunt halen wanneer er bezoek is van familie en of vrienden.

Door het relatief nieuwe fenomeen, bekend als Black Friday, worden er grote kortingen gegeven op artikelen die normaal gesproken al een vaste lage prijs hebben. Bij sommige winkels geldt dat de korting er is zolang de voorraad strekt, of zodra ‘Black Week’ voorbij is. Door de combinatie van het vele thuiswerken, wat zorgt voor een toename in het online bestelverkeer, en de komst van Black Friday, betekent dit wel dat er een kans bestaat dat de voorraad beschikbaar is zolang deze strekt. Vandaar dat het altijd een goed idee is om op tijd producten te bestellen zodat je tijdens de feestdagen niet zonder de geliefde dranken komt te zitten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *