Voorkom narigheid met camera beveiliging!

Als winkeliers hebben we er allemaal wel eens last van, de één weer meer als de ander, ongewenste personen. Personen komen alleen of in groepjes naar binnen, waar ze eigenlijk alleen maar voor overlast zorgen in de winkel. In de ene winkel blijven ongewenste personen alleen rondjes lopen en de orde verstoren, terwijl er in ergere gevallen zelfs diefstal kan worden gepleegd. Nu zou je dit in eerste instantie tegen kunnen gaan door zelf te surveilleren of beveiligers in te schakelen, maar kun je er ook voor zorgen dat je de narigheid juist voorkomt! In dit blog gaan we je meer vertellen over camera beveiliging, wat de voordelen hiervan zijn en wat de mogelijkheden zijn met camera beveiliging!

De voordelen van camera beveiliging

camera beveiliging brengt vele voordelen met zich mee. Doordat er erg veel verschillende soorten camera’s voor camera beveiliging zijn, is er ook erg veel mee te realiseren. Zo maken winkeliers vaak gebruik van verborgen camera’s en dome camera’s binnen in het winkelpand. De dome camera’s zijn in het plafond bevestigd en is er van buitenaf niet te zien op welke hoek de camera gericht is. Ook de ongewenste personen, zoals zakkenrollers en dieven, zullen het niet fijn vinden dat zij gefilmd worden, waardoor zij minder snel tot niet hun slag zullen slaan!

Aan de voor- en achterzijde van het pand is het aan te raden om grotere, opvallende beveiligingscamera’s te plaatsen, zodat de camera’s opvallen en ongewenste personen direct door hebben dat zij gefilmd zullen worden. Door dit ook kenbaar te maken met stickers op de voordeur, zullen de dieven en andere ongewenste personen liever de volgende winkel kiezen!

Verschillende mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden met camera beveiliging. Zo kun je ervoor kiezen om enkele camera’s te plaatsen in de winkel, kun je kiezen voor verborgen camera’s, maar kun  je hier ook een combinatie in maken. Wanneer je varieert met opvallende beveiligingscamera’s, dome camera’s, verborgen camera’s een infraroodcamera’s, zul je ten alle tijde een duidelijk beeld hebben van een eventuele dader. Wanneer de dader denkt te ontkomen aan de opvallende beveiligingscamera's, zijn er altijd nog de verborgen camera’s die de persoon kunnen vastleggen. Met de infraroodcamera kunnen alle handelingen ook in het donker worden vastgelegd, waardoor je altijd zult beschikken over juiste beelden, om zo de dader gemakkelijk op te sporen.

Op camerabeveiliging.nl lees je meer oiver de verschillende soorten beveiligingscamera’s, wat de mogelijkheden zijn en kun je de camera’s voor jouw camera beveiliging direct aanschaffen. Veel succes met het plaatsen. Samen zorgen we ervoor dat dieven geen kans krijgen!