Nederland; voor grote vrouwen!

Wat is een van de belangrijkste dingen die een vrouw kan dragen? Exact, zelfvertrouwen. Met zelfvertrouwen durf je alles te dragen, en staat het je ook nog eens fantastisch. Omdat met zelfvertrouwen je iets uitstraalt dat mensen waarderen, waar mensen onder de indruk van zijn. Je hebt het zelf vast ook wel eens meegemaakt, je komt een vrouw tegen in een kledingstuk of haute couture dat best bijzonder is. Best bijzonder kan variëren van een apart printje, tot een rokje gemaakt van een kilo blikjes. Maar de vrouw lacht, loopt rechtop, en maakt een praatje. Dan ben je onder de indruk. Ze is namelijk niet onzeker, of angstig over wat andere mensen wellicht wel kunnen denken. Ze kent zichzelf en haar lichaam, en ze voelt zich goed in wat ze draagt.
Dat is ook wat we willen uitstralen met grote maten dameskleding. Of het nu gaat om grote maten lingerie, een winterjas, een skinnyjeans, een paar sokken of een mooie grote maten bh, waar jij je goed in voelt, straal je uit.

Nederland bestaat uit alle maten.

We zijn een land van vrije meningsuiting, diversiteit en inclusiviteit. Nederland doet zijn best om álle mensen te laten zien, maar de reclame wereld loopt daar soms nog een beetje in achter. Gelukkig hebben we nu eindelijk reclames voor lingerie met grotere maten te zien op tv, of spotjes van bijvoorbeeld Dove. Wij staan misschien bekend als een landje van grote blonde vrouwen met blauwe ogen, maar wij zijn enorm divers. Vrouwen doppen hier hun eigen boontjes, maken carrière, krijgen kinderen én kunnen doorwerken, we hebben een sterke feministische achtergrond, en love is love. Vrouwen mogen hier van vrouwen houden, vrouwen mogen zichzelf zijn, en vrouwen mogen doen waar ze zin in hebben. Als jij hier ook voor staat, zijn wij benieuwd of jij ook hier naar kleed!

Kleding.

Wij zijn hier niet om je te vertellen wat je aan moet, dat weet je zelf. Of het nou een broekpak, rokje met hakken, joggingbroek of spijkerbroek is, dat maakt ons echt niet uit. En als het goed is, maakt het jou ook niet uit. Want jij kleed je voor jezelf, en niemand voelt zich iedere dag hetzelfde. De ene dag zin in pyjama? Lekker doen. De volgende dag…weer in pyjama? Wie houdt je tegen? Jurk, rok, tuinbroek, badjas, niks, jij kiest hoe je je voelt en hoe je je kleed. Wij zijn hier om te zeggen: we supporten je!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*