Een mobiele bar huren voor je evenement

Helaas gaat je geplande evenement voorlopig, dankzij COVID-19, nog even niet door. Maar dat biedt juist perspectieven. Je hebt nu de tijd om je nog beter voor te bereiden en de puntjes op de i te zetten. Door nog grootser uit te pakken als je evenement dan eindelijk plaats zal vinden, zorg je ervoor dat het een happening wordt die geen van de deelnemers ooit nog zal vergeten. Misschien heb je bedacht dat je ergens in een hoek een tafeltje neer zou zetten met drankjes. Maar wat nu als je een mobiele bar regelt? Dat ziet er natuurlijk veel beter uit en uitnodigend uit.

Een mobiele bar huren en personaliseren

Zo'n tafeltje in de hoek van de ruimte, met natuurlijk een kleedje erover, ziet er altijd wat amateuristisch uit. Een mobiele bar huren daarentegen is direct een statement. Je kunt deze mobiele bar personaliseren door je logo en/of je bedrijfskleuren erin te verwerken. Je kunt een mobiele bar huren inclusief personeel, je hebt er dan geen omkijken meer naar. Ook kun je kiezen uit diverse bar-arrangementen. Ga je voor een alcoholvrije bar? Een cocktailbar? Een smoothiebar of een koffiebar? Het is maar net wat het best bij jouw evenement past.

Goede koffie is essentieel op een congres

Op een congres, zeker wanneer de onderwerpen taai kunnen zijn, is goede koffie essentieel. Je wilt immers dat mensen zich goed kunnen concentreren en ook dat ze het hele programma volhouden. Je kunt dan een mobiele bar huren afhankelijk van het aantal deelnemers is zo'n bar uit te breiden tot maar liefst 40 meter. En dan kun je een goede koffiemachine huren die in een hoog tempo alle deelnemers van koffie kan voorzien. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere machines op een lange bar neer te zetten. Zo verlies je maar weinig tijd aan in de rij staan voor de koffie.

Maak er een echt feestje van!

Het kan dus nog even duren voor jouw evenement, congres of feest doorgang kan vinden, maar als het dan zover is, dan weet jij waar je moet zijn. Een feestje is immers pas compleet als er een leuke bar staat waar lekkere drankjes, al dan niet alcoholvrij, worden geschonken. Ga je volgend jaar trouwen en geef je het feest op je eigen locatie, bijvoorbeeld in de schuur of in een feesttent? Ook dan kun je een mobiele bar huren. Kleed deze mooi aan met de foto's van het bruidspaar en zorg voor een "signature drink". Het wordt vast een dag om nooit meer te vergeten!