Houten bar

Bent u op zoek naar een houten bar? Bij Nostalgiepalast in Nordhorn vindt u een enorm breed assortiment aan houten bars. Van queen bars, engelse bars, luifelbars en empire bars. Elke bar heeft een eigen look en feel, het is maar net wat u wilt uit stralen op uw locatie. Van luxe, naar uitnodigend tot klassiek. De details aan een bar geven een stukje luxe weer, waar de kleuren een mooie stijl neerzetten.

Houten bar in alle soorten en maten

Elke inrichting is anders, of het nu een cafe, kroeg, restaurant of andere locatie betreft: u heeft uw eigen smaak en stijl. Daar moet een houten bar goed bij passen. Het scheelt daarom dat ze in allerlei verschillende afmetingen komen, van slechts 0,75 meter tot wel 6 meter lang. Dat betekent dat u in de kleinste ruimte van uw etablissement een houten bar van Nostalgiepalast kwijt kunt. Niet enkel in een zakelijk omgeving, maar ook thuis kunt u met zulke maten een bar kwijt. De grote bars zijn doorgaans van het type queen. De kleine bars zijn luifelbars. Deze zijn kenmerkend door, en de naam verklapt het al, de luifel aan de bovenkant. De luifel verbindt de voorbar met de achterbar.

De houten bars bestaan uit twee delen, een voorbar en een achterbar. Waar de achterbar gebruikt wordt om flessen en glazen neer te zetten, wordt de voorbar gebruikt om de drank uit te serveren. Door middel van een barblad, die gemaakt is van een houtsoort die goed tegen een stootje kan, kunt u elke gast optimaal helpen.

Ook een houten bar op maat

Wellicht heeft u een geheel eigen idee van een bar. Dit kan komen omdat u de bar om een hoek wilt laten bouwen, een speciale houtsoort of een specifieke kleur in gedachten heeft. Echte vakmensen weten uw tekening, visie of idee om te zetten in een prachtige houten bar op maat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *