Geef jouw producten of cadeaus luxe mee met verpakkingsdoosjes

Heb je een bedrijf dat verschillende producten aanbiedt en in doosjes verpakt? Of zomaar voor wat collega's of familie cadeaus in een leuk doosje verpakken? In deze is het belangrijk om te kijken hoe de kwaliteit van de doosjes zijn. Je wilt dat de producten goed en stevig verpakt zijn en dat het verpakkingsdoosje lang mee gaat. Verschillende webshops bieden genoeg goede kwaliteit doosjes aan waarbij je ook nog eens je product of cadeau mooi kan presenteren.

Waar verpakkingsdoosjes voor gebruiken?

Verpakkingsdoosjes zijn er in vele soorten en maten. Zo heb je de simpel take-away verpakkingsdoosjes die goed te gebruiken zijn voor je eigen restaurant, zoals een pizzeria. Maar deze doosjes zijn ook heel goed om bijvoorbeeld wijn te verpakken. En wat te denken van cup cakes? Je merkt het al, veel producten kunnen niet zonder verpakking en daarom is het van belang om hier goed mee rekening te houden. Voor alle producten is wel een oplossing te vinden en je vindt vooral op internet diverse webshops die een groot aanbod aan verpakkingsdoosje aanbieden.

Wil je luxe producten verpakken?

Bij normale producten verpakkingen kan je nog wel eens voor wat goedkopere verpakkingen kiezen, maar bij luxe producten wil je absoluut ervoor zorgen dat de verpakking luxe uitstraalt. En dat het natuurlijk veilig op plek van bestemming aankomt als je het gaat versturen. Ook voor luxe producten is er een groot aanbod van verpakkingen. Zo kan je luxe traktaties heel mooi verpakken in een doosje met een bloemachtige bovenzijde bovenop. Wat te denken van een verpakkingsdoos dat van hout is gemaakt? Je kan hier heel mooi je dure wijnen mee verpakken. Het geeft een luxe uitstraling mee en je zet je bedrijf op voorsprong ten opzichte van de concurrentie.

Gondeldoosjes stralen luxe uit

Als je wat kleinere producten hebt zoals bijvoorbeeld sieraden kun je die heel mooi verpakken met gondeldoosjes. Dit zijn wat kleinere doosjes met een bolvormige zijkant. Je kunt ze heel simpel openvouwen en daardoor gebruik je ze in jouw winkel snel en makkelijk. Vooral bij sieraden is het belangrijk dat de verpakkingsdoosjes luxe uitstralen. Gondeldoosjes zorgen voor die luxe. Je hebt dit soort doosjes in eenvoudig kraft papier of je kan het heel speciaal maken met een foliedruk. Ook zijn er plastic gondeldoosjes te koop die door de anti kras coating lang goed en mooi blijven. Welke verpakkingsdoosje je ook kiest zorg dat klanten met een voldaan gevoel de winkel uitlopen. Daar doe toch je het toch voor?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *