Een kerstpakket bestellen: Wat zijn je opties?

leuk kerstpakket

De meeste werkgevers willen elk jaar weer ruim op tijd een kerstpakket bestellen voor hun werknemers. Er zit immers doorgaans een levertijd op deze pakketten, en je wil ze wel op tijd in huis hebben. Een kerstpakket bestellen is tegenwoordig makkelijker dan ooit. Er zijn namelijk ontzettend veel webshops die ze aanbieden. Je hebt er de keuze uit enorm veel verschillende thema’s en budgetten, zodat je iets kunt uitzoeken dat echt bij jouw werknemers past.

Hoe groter de groep echter is, hoe lastiger het is om een kerstpakket te bestellen. Je wilt immers iedereen tevreden stellen, en dus worden voor grote groepen meestal vrij neutrale, basic kerstpakketten gekozen. Een kerstpakket met allemaal snacks en een fles wijn bijvoorbeeld. Zoiets is echt voor iedereen geschikt. Er zit bijvoorbeeld chips in, nootjes, toastjes en soms zelfs allemaal lekkere kaasjes. Al deze lekkernijen zijn perfect tijdens de decembermaand, want dan zijn er genoeg gezellige avondjes waarop men ze kan opeten.

Een thema kerstpakket bestellen

Zoek je toch iets originelers dan een standaard kerstpakket met snacks en wijn? Geen probleem, er zijn ontzettend veel opties voor als je iets originelers wilt kopen voor je werknemers. Kies bijvoorbeeld voor een heus On the Road pakket, waar een mooie trolley koffer in zit en allerlei benodigdheden om mee te reizen. Of kies voor een pakket met mooie accessoires in huis. Een fotolijst, een set kaarsen en een luxe plaid bijvoorbeeld. Als je zoiets in neutrale kleuren uitzoekt dan past het in ieders interieur. Uiteraard kun je zo’n thema kerstpakket bestellen inclusief een goede fles wijn, dat maakt het toch net even luxer.

Thema kerstcadeau met snacks

Vind je het juist een leuk idee om een kerstpakket te bestellen met allemaal lekkere dingen, maar wil je wel iets originelers dan de standaard pakketten? Dan kun je ook een thema kerstpakket bestellen. Er zijn bijvoorbeeld kerstpakketten met een Mexicaans thema. Daar zitten mooie schaaltjes in, dipsausjes, tortilla chips en ingrediënten om taco’s mee te maken. Of ga voor het Happy Tea pakket, met veel verschillende smaakjes thee en allerlei koekjes en chocolaatjes om daarbij te serveren. Als jouw werknemers allemaal echte theeliefhebbers zijn op het werk dan is dat een goede keuze.

Hoe kun je een kerstpakket online bestellen?

Als je het juiste kerstpakket hebt gevonden voor jouw werknemers en je wilt het graag bestellen, dan heb je dat al binnen enkele minuten geregeld. Een kerstpakket bestellen is namelijk heel gemakkelijk. Je klikt op het pakket van je keuze, voegt het aan je winkelmandje toe en kiest het aantal pakketten dat je wilt ontvangen. Vaak krijg je een korting als je boven een bepaald aantal pakketten komt, dat is extra interessant voor bedrijven met veel werknemers. Vervolgens kies je waar en wanneer de pakketten bezorgd moeten worden, en als laatste reken je af. Je hoeft verder helemaal niets meer te doen. De pakketten van je keuze worden voor je samengesteld, feestelijk ingepakt en afgeleverd waar en wanneer je ze maar wilt hebben. Zo verwen je gemakkelijk je werknemers voor kerst, en geef je ze wat extra waardering voor het harde werken het hele jaar door. Klik hier om dan ook direct pakketten te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *