De makkelijkste manier om een barbecue te organiseren

Heb jij een verjaardag te vieren? Of organiseren jullie een gezellige vrienden- of familiedag? Dan is een barbecue de ideale manier om de dag af te sluiten. Met z’n allen genieten van heerlijk eten, natuurlijk met een bijpassend drankje. Wie houdt daar nou niet van?! De voorbereiding van een BBQ met veel mensen kost helaas wel vaak veel tijd. Gelukkig is er een manier om dit makkelijker te maken.

Kies voor gemak

Heb jij geen zin om elke vleessoort voor jullie barbecue los te moeten bestellen? Ga dan voor een compleet barbecue pakket. Je hebt al een pakket voor 4 personen, maar je kunt zelfs een pakket voor 48 personen bestellen. Kies jij voor alleen een vleespakket, met bijvoorbeeld heerlijke worst, hamburgers en kipfilet, of kies je voor een compleet pakket met ook salades, sausjes en brood? Wat je ook kiest, jouw bestelling wordt netjes bij je thuisbezorgd. Zo kunnen jullie straks genieten van al het lekkers wat je hebt uitgezocht. De pakketten worden altijd op donderdag- en vrijdagavond geleverd. Zorg ervoor dat je het pakket een dag voor je feestje in huis hebt, zodat je nooit in tijdnood komt.

Stel zelf samen

Zit het barbecue pakket wat jij wenst niet standaard in het assortiment? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen. Je hebt de keuze uit allerlei heerlijk vlees en vis. Wat dacht je van kip hawaii, drumsticks, scampi spiesjes of angus steak? Uiteraard vul je dit aan met de lekkerste salades en sausjes. En een barbecue is natuurlijk niet compleet zonder brood met kruidencrème. Het is ook mogelijk om een bestaand pakket uit te breiden met losse keuzes. Zo bestel je altijd precies wat jij en jouw gasten lekker vinden. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *