De Leukste evenementen met Crazy Kitchen

Heeft u binnenkort belangrijke data opkomen en heeft u daarvan aardig wat werk aan de winkel? Evenementen inplannen vergt aandacht en tijd, daarbij kunt u vast een helpende hand gebruiken. Wij van Aperitivo Utrecht hebben daarom onderzoek gedaan naar een gespecialiseerd bedrijf: Crazy Kitchen is de cateraar voor particuliere en zakelijke gelegenheden. Dit bedrijf haalt de druk van uw schouders af, u maakt het plan en Crazy Kitchen voert het uit.

Uw maaltijden voor u verzorgd

Crazy Kitchen verzorgd onder andere eten en drinken voor belangrijke gelegenheden. Zoek bijvoorbeeld op de website naar “belegde broodjes lunch“. Ze verzorgen niet alleen belegde broodjes, maar ook wraps, salades, fruit, sappen en dranken, borrelhapjes en wel veel meer anders diversen. Ook kunt u voor de vroege feestelijke of zakelijke evenementen ontbijt online bestellen, voor bij u thuis of op kantoor. Er zijn gevarieerde ontbijtopties en naar ieders smaak wat wils.

Alle locaties zijn mogelijk

Natuurlijk hebt u voor zo’n evenement ook een locatie nodig, daar heeft de professionele catering Amsterdam uiteraard niet over stilgezeten. U kunt bijvoorbeeld privé dineren Amsterdam of cateren met uw vrienden of collega’s van werk. Zo hoeft u niet op te kijken tegen de drukte die thuis koken of een restaurant met zich meebrengt. Bij het privé dineren heeft u de chef-kok van de catering helemaal voor uzelf. Dit kan op verschillende locaties naar uw keuze, bij u thuis, op het kantoor van uw werk maar bijvoorbeeld ook in onze evenementenlocatie. De evenementenlocatie is zeer knus en feestelijk. Het betreft een flinke loods met moderne tijdloze uitstraling wat het tot een zeer unieke locatie bekroond. De hoeveelheid mensen die in deze ruimte passen is ter bespreking. Dit bedrijf bevindt zich in Amsterdam-Zuid en is gemakkelijk te treffen met de auto of het OV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *