Comfortabele kleding voor in de herfst!

De zomer zit erop, we gaan weer richting de regenbuien en kou, de herfst is weer begonnen! De bladeren vallen inmiddels ook al weer van de bomen en de mooie dagen hebben we nu toch echt achter de rug zitten. De korte broeken gaan weer de kast in, omdat we ons nu echt wel weer wat warmer zullen moeten gaan kleden. We zien alweer vele wintercollecties in de winkels liggen, maar is er juist nu veel kleding te verkrijgen die ideaal te dragen zijn tijdens deze overgangsdagen. Buiten is het in de middag bijvoorbeeld zelfs een beetje warm, terwijl het in de ochtend juist erg koud is. We zien in de modetrends dat de coltruien en pullovers weer populair zijn, ook nu alweer in het herfstseizoen. In dit blog zullen we gaan kijken naar de nieuwste trends en wat nu ideaal en comfortabel te dragen is de komende tijd!

Een comfortabele broek voor heren

Op het gebied van truien en pullovers is er niet erg veel veranderd in de mode. Net als vorig jaar zijn coltruien weer erg populair, maar zijn er nu vele te verkrijgen met unieke prints en motieven in de stof. Op het gebied van broeken is er wel iets veranderd. Vorig jaar waren de pantalons en spijkerbroeken erg populair, maar lijkt dit jaar de bermuda toch zijn intrede te doen. Alhoewel een bermuda vooral te dragen is in de zomer, zien we nu toch ook nog wel mensen die het tijdens deze overgangsdagen dragen.

Er zijn dus erg veel comfortabele broeken voor heren te verkrijgen. Een andere comfortabele broek heren, is een chino. Een chino is een stoffen broek, die te verkrijgen is in verschillende kleuren. De meest voorkomende kleur bij chino’s is bruin, omdat deze kleur erg goed te combineren is met overhemden en bijpassende schoenen. De chino’s zijn te dragen bij een casual outfit, maar stralen de broeken ook erg veel zakelijkheid uit!

Eindeloos combineren!

Het mooie van de verschillende soorten te verkrijgen kleding, is dat er eindeloos mee gecombineerd kan worden. Een coltrui is bijvoorbeeld erg goed te dragen op een chino, maar zal een coltrui op een spijkerbroek ook zeker niet misstaan. Doordat de zakelijke en casual outfits tegenwoordig erg dicht bij elkaar in de buurt zitten, is er erg veel te combineren met deze kleding. Zorg ervoor dat je altijd kleding aanschaft die binnen de regels van bijvoorbeeld je werk horen, zodat je vervolgens eindeloos kunt combineren met outfits. Zorg bijvoorbeeld niet voor een broek met scheuren en gaten, maar een nette spijkerbroek met een coltrui of leuke blouse zal zeker in de smaak vallen. Ga zelf eens aan de slag, kijk wat je leuk vind en voor je het weet beschik je over vele outfits die prima te dragen zijn voor in het dagelijks leven!