Bestel een koffiebonen proefpakket gewoon online

Ben je een echte koffieleut en heb je pas zo'n mooie bonenmaler gekocht? Dan is het nog even zoeken naar de perfecte koffie voor jou. Smaken verschillen en dat is zeker het geval op het gebied van koffie. Je kunt natuurlijk gewoon naar de supermarkt en daar een zak koffiebonen halen en er dan het beste maar van hopen, maar waarom zou je? Bestel online een koffiebonen proefpakket met verschillende soorten koffiebonen en maak voor jezelf uit welke smaak het best bij jou past. Je kunt een koffiebonen proefpakket gewoon online bestellen en zo bepalen welke smaak jij het lekkerst vindt.

Kies een koffiebonen proefpakket en bepaal je voorkeur

Met een koffiebonen proefpakket heb je het goed bekeken. Je hebt dan nooit teveel koffiebonen in huis waarvan je niet overtuigd bent. Een koffiebonen proefpakket bevat één of meerdere kleine zakjes met koffiebonen. Net genoeg om uitgebreid te kunnen proeven. De ene koffie zal heel erg naar je zin zijn en de andere koffie zal niet helemaal jouw smaak zijn. Dat is en blijft natuurlijk heel persoonlijk. Door te kiezen voor een koffiebonen proefpakket geef je jezelf de kans om verschillende soorten koffie te proberen voor een zeer goede prijs. Je houdt ook geen zakken met koffie over.

Proef koffie op verschillende manieren

Heb je een koffiebonen proefpakket besteld en ontdekt welke smaak jij echt lekker vindt? Dan is het tijd voor de volgende stap. Zeker wanneer je een uitgebreid koffieapparaat hebt, is het belangrijk om alle verschillende koffies die het apparaat maakt te proberen met deze koffiebonen. Is deze boon net zo lekker als je kiest voor cappuccino of espresso als wanneer je een gewoon kopje koffie zet? Moet je nog "spelen" met de sterkte van de koffie? Wees vooral streng voor jezelf. De koffieboon die je kiest moet perfect zijn voor iedere koffievariant die je maakt.

Geef een proefpakket cadeau

Dit kun je doen als – niet zo subtiele – hint wanneer je de koffie bij je vriendin écht niet lekker vindt. Maar ook om je vriendin kennis te laten maken met echt lekkere koffie. Is jouw vriendin meer van de thee? Dan kun je thee cadeau doen. De theeën zijn prachtig verpakt en voorzien van een duidelijk label. Kies je voor een cadeaupakket van winterthee of juist voor wat meer zomerse thee? Dat is aan jou. Je hebt met een theepakket wel een erg origineel cadeau voor de echte theeleut. Veel theeën hebben als bijkomend voordeel dat ze echt iets doen voor de gezondheid van de ontvanger, als dat geen mooi cadeau is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *