Bereid thuis de perfecte maaltijd

bastard medium urban

Ben je een fan van lekker eten, en neem je ook niet met minder genoegen dan de beste en lekkerste bereidingswijze? Maak dan kennis met de Bastard Medium Urban, een oppervlak van 42 cm om al je eten op te grillen en te bereiden. Het model is middelgroot, en heeft een zeer stabiel onderstel, met daaraan bevestigd twee houten zijtafels. Het exemplaar is eenvoudig te verplaatsen, door de vier zwenkwielen waarvan er twee uitgerust zijn met een rem.

Bereid de lekkerste maaltijden

Zowel in de zomer als winter kun je eenvoudig gebruik maken van de Bastard Medium Urban, gezellig met vrienden kun je de lekkerste maaltijden bereiden van vlees en vis. Maar dit is niet het enige wat je met de grill kunt doen, maak met het gezin de lekkerste pizza’s en bak deze tot ze lekker vers en knapperig zijn. De heerlijke rooksmaak zorgt ervoor dat je een pizza hebt met een unieke smaak. 

bastard medium urban

Ook voor het ouderwetse bbqen

Naast alle andere bereiding manieren die je met de Bastard Medium Urban kunt doen, blijft het ouderwetse bbqen natuurlijk ook gezellig om te doen met je vrienden. De opvallende uitvoering zie je niet alleen met de vorm, ook de glanzende uitvoering valt op en ziet er schitterend uit om te zien. Dan hebben we het nog niet over de andere functies en toebehoren gehad van deze grill/barbeque. Ideaal voor een gezin van vier personen, ben je geregeld met meer mensen dan kun je ook kiezen voor de large uitvoering. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *