Bereid jouw gerechten met een airfryer!

airfryer

Je ziet het tegenwoordig overal: de airfryer. Er zijn enorm veel gerechten die je in zo’n apparaat kunt bereiden. Van taart tot kip, een portie friet, groenten, snacks. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk! Een airfryer staat erom bekend dat het toch wat gezonder is dan gerechten bereiden met frituurvet of bakboter. Het is namelijk in principe een friteuse, alleen gebruikt het geen vet, maar hete lucht.

airfryer

Welke airfryer heb ik nodig?

Zoals je misschien hebt gemerkt zijn er wel honderden airfryers om uit te kiezen. Maar welke is dan het beste voor jou? Philips is een bekend merk onder de airfryers, het merk heeft namelijk de best geteste. Echter is dit apparaat wat hoger in de kosten, maar dat komt doordat het extra functies heeft. Zo is het een XL-variant, waardoor je er gerechten voor vijf of meer personen in kunt bereiden. Daarnaast is er gelet op het uiterlijk van het apparaat, omdat deze toch vaak in het zicht in de keuken staat. Deze fryer heeft zelfs een touchscreen waarop je onder andere de temperatuur in kunt stellen.

Toch wat voordeliger?

Klinkt het apparaat van Philips je toch net wat te prijzig? Er zijn natuurlijk genoeg voordelige opties te verkrijgen, bijvoorbeeld van het merk Inventum. De airfryers van dit merk zijn wat kleiner en dus geschikt voor gezinnen die uit wat minder personen bestaan. Daarnaast heeft het geen touchscreen, maar knoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *