Alles wat jij moet weten over het mixen van drankjes 

Het mixen van drankjes wordt al voor een langere tijd gedaan overal in de wereld. Wanneer je geen alcoholische drank drinkt kan dit je misschien raar in de oren klinken, maar het wordt in bijna elke bar en elk restaurant wel gedaan. Zeker tijdens feestjes en in clubs worden er een hoop mixdrankjes gedronken. Mixdrankjes zijn meerdere soorten drank, waarvan één in ieder geval alcohol bevat. Door de vaak sterke drank te mixen met een soort frisdrank of vruchtensap verdun je de sterke drank en maak je de smaak van alcohol wat minder sterk. 

 

De populairste drankjes om te mixen

Er zijn een heleboel verschillende soorten drank waar je mee kunt mixen. Zo zijn er verschillende soorten alcoholische dranken om mee te mixen en ook soorten frisdrank. Naast de standaard frisdrank kun je ook drank mixen met onder andere melk of water. Eigenlijk alles wat je kunt bedenken om mee te mixen heeft wel een alcoholische drank waar het lekker mee is. 

 

Bij het maken van cocktails gebeurd er eigenlijk hetzelfde, hier zitten vaak alleen meerdere soorten drank in en ook iets van een limonade of siroop het een zoete smaak te geven. De veel voorkomende mixen die je eigenlijk overal wel zult tegenkomen zijn bijvoorbeeld vodka en Red Bull en een baco. De vodka Red Bull is voornamelijk onder jongeren erg populair door de grote hoeveelheid energie dat het je geeft. Ook een gin-tonic is erg populair onder een grote hoeveelheid mensen. 

 

Het drinken van Tonic met verschillende soorten alcohol

Ondanks dat tonic nog een stuk nieuwer is dan andere soorten frisdrank is tonic niet meer weg te denken uit de hedendaagse wereld. Er zijn zowel fris als mixdranken onlosmakelijk verbonden aan het drankje gin en tonic dat je overal terugziet. Je kunt tegenwoordig een hoop verschillende varianten van tonic vinden die erg divers, smaakvol en kleurrijk zijn. Bij een onderneming als Drankdozijn kun je een hoop verschillende soorten tonic vinden. Waar er eerst maar één standaard soort tonic was zijn er nu een hoop verschillende varianten van gemaakt. 

 

Zo heb je onder andere Indian Tonic water, Mediterranean tonic en Fever Tree Elderflower tonic. Je kunt deze tonic in kleine hoeveelheden kopen, maar ook in grotere hoeveelheden. Het voordeel van het bestellen van meerdere flessen in één keer is dat het vaak goedkoper is per fles. Ook zul je maar één keer verzendkosten moeten betalen als je niet steeds een nieuwe fles hoeft te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *